HTML

Kondibandi

Friss topikok

  • 232323: Na? Mi van? kérem a következő részt, de komolyan. vagy menjünk el együtt gyurni. (2021.02.02. 12:33) Sherlock frickin Holmes
  • Gergő92: Az, hogy lehet, hogy 80-90kig al guggolsz, de a labfeszitot csak 50kiloval csinalod? (2017.05.27. 06:02) Láb (még 7 nap)
  • mitoszkiller: a zenehallgatásról: az agy a legnagyobb eneregiazabáló. Próbáld ki, hallgass hangosan valami jó k... (2014.08.06. 15:13) VI. kontroll - tömegelés vége
  • DonMatteoo: Szia! Véleményem szerint a 19%-os testzsír sok :( Persze lehet, hogy a mérés nem volt tökéletes ..... (2013.10.09. 22:45) Méregetés
  • Cyram: Minden nagyon jó, kivéve az edzésterv. Naturáloknak nem ez a legoptimálisabb. A PHAT edzésterv pl ... (2013.08.05. 16:55) Indul a móka

Címkék

adatok (1) aerob (4) after (2) aminosav (1) attack (1) BCAA (1) before (2) bevezető (1) bicepsz (12) cigány (1) comb (7) combfeszítő (1) combhajlító (1) csarnok (1) csirkemell (2) csuklya (1) delta (1) diéta (21) dopping (1) dunaújváros (1) dzséj kátler (1) edzés (43) edzésterv (3) életmód (1) ellipszis tréner (1) elosztás (1) előtte (3) előtte/utána (1) étrend (3) evezés (2) fehérje (3) Fehérje (1) fejlődés (1) fekvenyomás (6) fénykép (1) fényképek (1) feszítő (2) fil hít (1) fogyás (6) fogyókúra (1) francia rúd (1) glutamin (1) guggolás (6) Guggolás (1) gyúrás (23) hajlító (2) has (1) hasizom (2) hát (11) hátedzés (1) hátizom (3) (1) izé (1) izom (8) izomcsoportok (1) kar (1) kardió (1) kép (1) képek (2) kínai étel (1) kínai kaja (1) kockahas (1) kondi (20) kondibandi (2) kondizás (1) kontroll (3) kox (1) kreatin (1) Láb (1) láb (9) lábazás (1) lábedzés (1) márka fitness (1) mell (9) mellezés (1) mellhez húzás (1) mellizom (5) nyomás (1) oldalemelés (1) összehasonlítás (2) palacsinta (1) pancake (1) pózer majom (1) pózok (1) protein (2) recept (2) rizs (1) roma (1) scitec (2) scott-pad (1) sixpack (1) súlyzó (1) süti (1) szálkásítás (20) szénhidrát (1) szójaszósz (1) szteroid (1) táplálékkiegésző (1) táplálékkiegésztő (1) testépítés (1) tojásos (1) tömegelés (1) tömegnövelés (2) tricepsz (12) tükör (1) utána (3) vádli (7) Váll (2) váll (8) zab (1) zsír (1) zsírégetés (1) Címkefelhő

Mell + bicepsz

kondibandi 2012.11.26. 20:51

Lustán indult ez a hét sajnos. Fejben már a költözésre vagyok hangolódva teljesen, a melóban is szétszórt vagyok, edzésen azért igyekszem 100%-ot nyújtani, de ahhoz már ott kell lenni a teremben. Viszont amég odáig eljutok...amikor már ott voltam is furcsa érzés fogott el: ez az utolsó mell-napom ebben a teremben. Hiába csak 3 hónapot töltöttem el, mégis olyan már most, mintha hazajárnék. :)

Na mindegy, természetesen sikerült teljesen átszellemülni a teremben olyannyira, hogy VÉGRE növeltem a súlyt fekvenyomásban! Először felpakoltam a szokásos 30-at, majd jött 35. Egész jól ment ezzel is, úgyhogy felraktam a 40-et. Na, ebbe már csak 6 ment bele, abból az utolsó nagyon nehezen és inkább vissza is raktam, nehogy alatta maradjak.

A mai melledzés így nézett ki:
Bemelegítés:
fekvenyomás 2x10 (10kg), tárogatás gépen 2x10 (20kg)

Fekvenyomás: 1x10 (30kg), 4x10 35kg), 1x6 (40kg)
Tárogatás gépen: 5x10 (35kg)
Fekvenyomás padon egykezesekkel, sorozatonként más szögben: 4x10 (18kg)
Tárogatás padon: 3x8 (16kg)

Itt már a csöcshúsnak vége volt, jöhetett a bicepsz, amit szintén sikerült kicsinálni már a legelső gyakorlattal:

Koncentrált bicepsz Scott-padon, egykezessel: 5x10 (12,5kg)
Ezután olyan brutál durranással vegyített égő érzés volt a bicóban, hogy a többi gyakorlat elég szarul sikerült, konkrétan:

Francia rúddal bicepsz: 3x8 (20kg)
Kalapácsos bicepsz: 4x10 (12,5kg) - ezt 14kg-al szoktam máskor

Mára ennyi, gyanítom holnap fogom érezni a mai bicepsz edzést. De nem is bánom, már régen volt "banán-karom".

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kondibandi.blog.hu/api/trackback/id/tr344927108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása